BRASSERIE DICHTBIJ

BRASSERIE DICHTBIJ Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 105 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Brasserie Dichtbij. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 20:05 Zoals altijd echt super
27 apr 2022 om 20:14 Het eten was niet erg warm.
22 apr 2022 om 19:16 Eerste keer besteld bij deze brasserie. Het was heerlijk en netjes alles afzonderlijk verpakt. Zo zie ik dat niet vaak! Ga hier zeker vaker bestellen! Echt een aanrader.
6 apr 2022 om 9:59 the food quality is very mass market. It is not a brasserie in a French quality style as you will expect it.
3 apr 2022 om 22:40 Voor de eerste keer hier besteld. Kipsate was erg lekker. Verse salade, lekker garnituur, goede friet, gelukkig had ik zelf nog friet saus in huis. Bediening, keurig netjes. Ga zo door!
27 mrt 2022 om 20:48 Eten was erg goed van smaak maar niet al te warm…de bijgevoegde saus was helaas uit zijn verpakking gekomen, was dus plakkerige boel
1 mrt 2022 om 21:13 Echt heerlijke ossenhaas, zo kan ik het thuis echt niet bakken.. Alle smaken zijn lekker, het eten goed op temperatuur.
23 feb 2022 om 19:08 Eten was lekker
20 feb 2022 om 20:52 Ik heb gegeten zoals in een heel goed restaurant maar dan thuis . Echt super ,
13 feb 2022 om 19:55 De spareribs waren taai en niet warm. Kip mals maar ook bijna koud.
12 feb 2022 om 10:10 Het was heerlijk!! Lekker malse kip, frietjes heerlijk. Mmm
1 feb 2022 om 22:17 Bezorging was rete snel! Eten goddelijk! Moet je alleen zeggen dat de eerste hap van de carrotcake heerlijk was maar daarna vielen al snel bijna mijn tanden eruit zo zoet haha. Was maar goed dat de slagroom vergeten was(volgende keer grote portie;))